En dag med Maja Nilsson

Vilken dag det var igår, en spännande dag med väldigt intressanta & roliga möten. Jag hjälper ju Maja med lite saker samt att jag delar med mig utav min mediakunskap. Så vi träffade United Influencers, Tourn, Cure & Acast.

Acast för deras podd, drömmen när vi satt i poddstudion. Inspirationen flödade & deras kontor var TO DIE FOR! Allt var spot on när det kommer till inredningen, ett fotovänligt kontor med andra ord. Ljust, fräscht & trendigt. Mitt inredningshjärta gick varmt.

Tourn & UI för andra kanaler, det är spännande att höra hur olika medieföretag jobbar. Min kunskap jag fått av olika jobb samt av mitt genuina intresse för media & marknadsföring kom till användning. Maja & jag var en matchande kombo på mötena. Två starka tjejer, som vet vad vi vill. Inga kan trampa på oss!

Efter en LÅNG dag med många steg i vår huvudstad & 3 möten senare så väntad ett sista. Det hade vi styrt att vi körde på hotel At Six. En sen lunch & ett glas vitt fick avsluta denna fantastiska dag. Eller ett glas, blev 3. Vi kunde inte sluta prata. Det kändes verkligen som vi varit vänner hur länge som helst & att vi fick en catch up medan hon var på Sverige besök.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *