Noll energi

En vecka med mor i St.Tropez skulle inte sitta helt fel 

Söndag & imorgon är det äntligen en ny vecka. Hela veckan som varit har jag haft noll energi, vet inte om kräftskivan tog musten ur mig förra söndagen. Jag känner iaf att något måste ske, imorgon efter jag gjort klart det sista med bokföringen så skall jag köpa gymkort. Jag måste komma igång med träningen, idag när jag stod i provhytten och provade ett par jeans så mådde jag nästan illa. USCH!! För mig är inte vikt viktigt, men jag skall känna mig fin & det gjorde jag inte. Graviditeten har gjort att rumpan blivit plattare än innan, magen lite degig (inte så konstigt). Men inget jag mår bra av.

En mamma på dagis håller på att dra igång mamma-träning 2ggr i veckan på dagtid. LÄNGTAR.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *