Gräsänka

Hela helgen har jag varit själv med barnen. Jag trivs att vara själv ibland. Jag & fästmannen är ihop konstant, varje dag. Så att få sakna varandra ibland är inte alls fel. Bara bra.

Idag besökte jag, barnen & deras farmor underbara barn mässan i Stockholm. Älskar att göra saker med mina barn. Elsa är 4 år snart & det är så kul att iaktta henne. Hur hon agerar & hur hon utvecklas.

Som idag, en teater på lilla scenen. Hon började i min famn, sedan ned på golvet brevid barnen & sedan stod hon framför scenen. Men när alla barn blev uppbjudna på scenen såg jag hennes skräck i hennes ögon & hon letade efter mig. Vid sånna ögonblick känner jag verkligen, jag är hennes mamma, jag är hennes trygghet. Exakt så som min mamma är för mig, det är fint.

Nu har jag krupit ned mellan barnen, en tidig lördag men ack så lång & intensiv.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *