Pyjamashjältarna

Gecko, Ugglis & Kattpojken, släng er i väggen. Idag heter pyjamashjältarna; Elin, Elsa & Hugo. Det bästa med söndagarna, det finns ingen ångest i att inte göra ett dugg. Man får dricka kaffe hela dagen i pyjamas om man vill.

Idag kommer pappan i familjen hem efter en helg iväg på fiske. Så idag blir vi hemma mer eller mindre hela dagen. Hugo får sova ute, Elsa leka i sitt rum. Jag ska jobba undan lite, fixa lite till Sofi & även hjälpa Maja att klippa en video. Sen har jag tänkt att ta tag i grov entrén. Varför blir det alltid kaos där? Förstår inte. Innan jag lägger mig idag ska alla kläder vara på rätt ställe.

Nu kaffe & smoothieglass. (Mixa er favoritsmoothie & frys in i glassbehållare. Frukostbråken är ett minne blott.)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *