Playdate

Första mötet mellan gammelmorfar & Hugo. 

Godmorgon!

Startade denna morgon på bästa sätt, mormor/morfar & mamma kom över på frukost. Jag älskar att hänga med min släkt. Vi behöver inte göra något alls, utan bara dricka kaffe & prata om allt livet har att erbjuda. Mamma erbjöd sig att köra Elsa till dagis, även hämta. Så förstå lyxen jag har idag?

Idag väntas lunch hos grannen Mia, hon har en liten Iris på 2 månader. Så idag blir det playdate, a la mammadate. Utbyta jollrande och få snacka lite vuxet. Det är så behövligt. Skulle jag enbart vara hemma med min bebis, utan vuxet sällskap & inget jobb, då skulle jag bli hjärndöd. Min hjärna behöver aktivitet. Annars blir det lätt att jag förslappas, jag blir liksom ofräsch & det gillar jag inte. Jag gillar när jag är klädd, sminkad & färdig att möta dagen.

Nu ska jag skicka några avtal till Maja, bocka av betalningar & njuta av att min bebis sover.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *